Home > Projecten > SWEMP Academy

SWEMP Academy

De SWEMP Academy is bedoeld om medewerkers te ondersteunen in het digitaal vaardig worden en blijven. Digivaardige medewerkers houdt binnen SWEMP-verband in dat medewerkers worden voorbereid en toegerust om te werken met binnen SWEMP geharmoniseerde applicaties/processen en bestaande gangbare applicaties zoals MS Office applicaties. SWEMP Academy onderneemt initiatieven om hiervoor trainingen te (laten) ontwikkelen. SWEMP Academy zoekt nadrukkelijk de samenwerking op met SWEMP-leveranciers, externe opleidingspartners en natuurlijk SWEMP-medewerkers. Het SWEMP-trainingsaanbod is beschikbaar via het platform van de Corporatie Academie.

Status

  • Vanuit medewerkers is veel vraag naar trainingen voor Empire-modules. Hier wordt aan gewerkt samen met cegeka-dsa en Woondynamics. Met Woondynamics, de gebruikersgroep van Dynamics Empire hebben we basis DE instructiefilmpjes en e-learning ontwikkeld voor nieuwe medewerkers. Via de Corporatie Academie en de site van Woondynamics kun je na inloggen kiezen uit verschillende leerproducten die je wilt maken. Op termijn gaat cegeka-dsa zelf leerproducten aan bieden.
  • SWEMP Academy sluit aan bij nieuwe en lopende initiatieven van SWEMP-projecten. Bij de start van een SWEMP-project wordt de ontwikkeling van een opleiding integraal opgenomen.
  • De digitest van Flow/Corporatie Academie is live en voor alle medewerkers binnen de SWEMP-corporaties beschikbaar. Wil jij weten hoe digi-fit jij bent? Doe de test!
  • We werken planmatig uit hoe we iedere corporatiemedewerker kunnen bereiken met het beschikbare en nieuwe digitale scholingsaanbod.

Startdatum: september 2017
Einddatum: loopt door in 2020
Opdrachtgever: Sjoerd van Tussenbroek
Betrokkenen: SWEMP, cegeka-dsa, MZ-Advies, HC&H